Blijf altijd je zelf, ook op je eerste werkdag

Stel, iemand vraagt jou hoe je ideale baan eruit ziet. Zou je dan kunnen opnoemen wat je daarin terug wilt zien? Wat is er op zijn minst nodig voordat je ‘ja’ tegen een baan zou zeggen?

Datgene wat je heel belangrijk vindt in je werk, worden ook wel drijfveren of ‘waarden’ genoemd. Jouw drijfveren zeggen iets over wie je bent en hoe je in het leven staat. Ben je iemand die het belangrijk vindt om avontuur te beleven of zoek je juist zekerheid en stabiliteit?

Wanneer je actief met je eigen loopbaan aan de slag gaat, is het belangrijk om te weten welke drijfveren voor jou belangrijk zijn. Het verhelderen van je drijfveren in het werk is niet alleen van belang als je een andere baan zoekt. Het is sowieso goed om van tijd tot tijd eens stil te staan bij wat je eigenlijk aan het doen bent. Of dit is wat je werkelijk wilt.

via Werkxyz.

196 antwoorden
 1. 最近記事
  最近記事 zegt:

  それはドレスの任意のスタイルを補完することができ、それはその対応に比べて安価な材料として知られているように、銀はまた、金やプラチナよりも観賞目的のために良いです。
  最近記事

 2. 続きを読みます
  続きを読みます zegt:

  最高経営責任者(CEO)テンプルトンは、テキサス州は、経済サイクルの下部にあり、彼のコメントは、後の時間外取引で3%以上高いシェアを送信すると考えていた後、投資家は喜んで表示されます。
  続きを読みます

Reacties zijn gesloten.